Vă mulțumim!

EDUPROSUMMIT#1 în cifre

250+

participanți

100+

reprezentanți ai instituțiilor de învățământ

90+

profesori și directori de școală

20+

6+

4+

elevi

proiecte de învățământ profesional

ore de dezbateri

workshop-uri

În acest workshop se vor discuta soluţii pentru îmbunătăţirea sistemului de învăţământ profesional dpdv legislativ. Vom încerca să discutăm soluţii pentru promovarea învăţământului profesional, ce se poate face pentru o mai bună consiliere a elevilor, de ce competenţe ar trebui să dispună profesorii pentru a pregăti elevii în sistem dual şi în acelaşi timp la un nivel actual al dezvoltării industriilor. Vom încerca să aflăm concret care sunt facilităţile companiilor implicate.

Reprezentanții companiilor vor putea experimenta aici împreună cu persoane direct implicate în programe de învăţământ profesional ce însemană să colaborezi cu un liceu de stat, cum asiguri calitatea unui proiect, cum organizezi un plan de practică şi cum pregăteşti tutorii de practică. În plus veți afla și inside-uri organizatorice de la companii fruntaşe în acest domeniu.

Profesorii prezenţi la conferință vor beneficia de un workshop de specialitate pe tema dezvoltării competențelor elevilor, ce metode sunt utile pentru dezvoltarea unor absolvenți bine pregătiți pentru piața muncii. De asemenea vor cunoaște câteva aspecte utile lor ce se aplică în învățământul dual în Germania și ce le-ar putea prelua și ei foarte ușor.

Aceasta conferinta nu este numai despre elevi ci cu elevi si pentru elevi. De aceea si ei vor beneficia aici de un workshop de dezvoltarea personala marca Şcoala de Valori. Vocea lor va putea fi ascultata si li se va cere parerea si in acelasi timp vor lucra pentru dezvoltarea lor personală.

workshop-uri
EDUPROSUMMIT#1 în cifre workshop-uri