Vă mulțumim!

EDUPROSUMMIT#1 în cifre

250+

participanți

100+

reprezentanți ai instituțiilor de învățământ

90+

profesori și directori de școală

20+

6+

4+

elevi

proiecte de învățământ profesional

ore de dezbateri

organizatori

AHK România este cea mai mare Cameră de Comerț și Industrie bilaterală din România și reprezentanța oficială a economiei germane în țara noastră. Prin serviciile pe care le oferă și prin evenimentele pe care le organizează, AHK România susține activ companiile germane la intrarea lor pe piața românească și este totodată partener al firmelor românești interesate de piața germană. În plus, este o platformă importantă de networking, schimb de informații și experiențe, nu numai pentru membrii săi, ci și pentru alte firme interesate.

Edupro este inițiativa AHK pentru promovarea și dezvoltarea învățământului profesional dual din România. AHK se implică activ în organizarea de proiecte în învăţământul profesional dual după model german şi pune acestor proiecte sigla calităţii.

 

În Germania, învăţământul dual reprezintă unul dintre cei mai importanţi factori de succes ai economiei germane, la nivel mondial. Ambasada Germaniei la Bucureşti suştine şi promovează implementarea unui sistem de învăţământ profesional dual în România.  Exportul acestui concept de succes este una dintre priorităţile politicii externe a guvernului federal, deoarece toţi actorii au de câştigat: tinerii, companiile precum şi statul.

organizatori
EDUPROSUMMIT#1 în cifre organizatori